Aplikasi Akun & Pembayaran Spondula Online Bank

Mbayar, Nampa & Bank Internasional

Spondula minangka akun bank online pertama lan aplikasi pambayaran sing nguatake para pelanggan kanthi solusi perbankan kanthi cepet, andal lan real-time. Kanthi ndownload aplikasi pembayaran Spondula menyang piranti smartphone sampeyan lan ndhaptar akun bank online pribadi utawa bisnis, sampeyan bisa ngirim, nampa lan bank ing saindenging jagad kanthi gampang.

Minangka solusi transfer bank internasional, Spondula nggawe luwih gampang kanggo ngontrol finansial lan berkembang ing jagad digital pertama, sing saiki wis luwih nyambung tinimbang sadurunge. Mbayar barang lan layanan ing kampung halaman utawa ing jaban rangkah, transfer dana menyang koneksi bisnis utawa kulawarga lan kanca-kanca nalika lelungan, lan nampa pembayaran kanthi real-time.

Cepet, terjangkau, aman, lan inovatif!

Ndhaptar kanggo akun bank online pribadi kurang saka 15 menit ing kene.

Nggawe akun bank online bisnis lan miwiti dagang ing saindenging jagad ing dina sing padha.

register
Read More

Warta

TUTUP KEPIMPINAN KITA.

register
Read More

Platform Bank Online Kabeh Ing Siji.

Ayo goleki apa sing nggawe Spondula dadi global pertama minangka aplikasi pembayaran lan solusi perbankan online.

Mbayar: Transfer Bank Internasional

Amarga tuwuhing karya remot, gampang bisnis internasional lan katergantungan e-commerce, mula ana akeh permintaan transfer bank internasional. Mbayar barang utawa layanan ing jaban rangkah saiki dadi bagean saka urip saben dinane, nanging bank tradisional isih nggawe proses iki rumit, bingung lan larang. Spondula tujuane kanggo nyederhanakake transfer bank internasional kanthi ngenalake aplikasi pembayaran sing cerdas sing ngidini para pelanggan ngirim dana kanthi aman ing luar negeri. Aja ngadhepi biaya sing larang lan telat, gunakake aplikasi mbayar Spondula kanggo mbayar wong ing negara liya kanthi cepet. Anggere kalorone wong duwe aplikasi mbayar Spondula, dhuwit bisa ditransfer kanthi gampang saka siji akun bank online menyang akun liyane kanthi wektu nyata.

Kanggo mbayar barang lan layanan utawa kanggo ngrampungake tagihan, cukup nggunakake aplikasi pambayaran Spondula. Sampeyan uga bisa blanja kanthi online nggunakake kertu Spondula Visa, utawa nyambung kertu akun bank sing ana saka bank biasa, menyang akun bank online Spondula lan nggunakake Spondula kanthi mbayar Apple lan mbayar Google kanthi gampang.

Spondula saiki kasedhiya ing 63 negara. Yen sampeyan kudu mbayar wong ing negara, ora ana ing dhaptar, sampeyan isih bisa nggunakake pesen Swift.

Nampa: Bank Online

Spondula wis dirancang kanthi pendekatan pelanggan. Aplikasi pambayaran kita gampang digunakake lan langsung mindhah dana saka siji sing duwe akun bank online Spondula menyang liyane. Ora ngenteni maneh lan mriksa akun bank nalika ngarep-arep dana teka saka jaban rangkah. Amarga saiki akeh wong sing kerja lan dagang kanthi skala internasional, proses pambayaran uga ngidini sampeyan ngowahi dhuwit sing ditampa saka luar negeri dadi mata uang lokal. Cocog kanggo para freelancer, nomad digital lan kerja nalika njelajah jagad!

Nalika ngobrol babagan lelungan, sampeyan kudu ngirim dhuwit menyang luar negeri menyang anggota kulawarga utawa sedulur, utawa ngirim dhuwit bali menyang omah nalika kerja ing negara liya, saiki sampeyan bisa ngucapake matur nuwun kanggo Spondula. Cara sing cepet, gampang lan efektif kanggo ndhukung finansial karo wong sing dikasihi lan ngirit dhuwit nalika ora ana ing omah.

Bank: Aplikasi Pembayaran Aman

Spondula kasedhiya kanggo kabutuhan perbankan pribadi uga bisnis sing perdagangan kanthi skala global. Amarga sampeyan bisa nyekel nganti 37 mata uang ing akun bank online, iki minangka alternatif sing cocog kanggo bata lan mortir tradisional. Aplikasi pambayaran Spondula uga kasedhiya ing 10 basa, mbantu ngrampungake alangan komunikasi nalika online banking.

Spondula nggawe keamanan kanthi serius lan kerja keras kanggo nglindhungi para pelanggan saka apus-apus online lan cybercrime. Yen sampeyan curiga ana kegiatan curiga sing gegandhengan karo akun bank online pribadi utawa bisnis, hubungi tim iki kanthi cepet.

Bukak kunci daya Spondula kanthi ndhaptar akun bank pribadi utawa bisnis saiki!

register
Read More

Spondula Kanggo Perbankan Online Pribadi

Nalika ndhaptar akun bank online Spondula pribadi, sampeyan bakal entuk manfaat saka:

Proses pendaftaran online sing cepet lan gampang
100% aplikasi pembayaran instan gratis sing ngidini sampeyan ngirim dhuwit menyang sing duwe akun Spondula liyane
Mbayar barang lan layanan kanthi cepet
Rasakake kemampuan kanggo ngganti mata uang kanthi tingkat grosir sing luwih kompetitif
Tahan nganti 37 mata uang sing beda ing akun sampeyan
Kertu multi-mata uang kanggo mbayar barang lan layanan ing jaban rangkah
Aplikasi pambayaran aman kasedhiya ing 10 basa

Mlebu mung 15 menit saiki

Spondula Kanggo Klien Bisnis

Spondula mbantu bisnis mbayar, nampa lan bank ing level internasional kanthi alternatif sing cepet lan terjangkau kanggo bata tradisional lan bank mortir.

Bukak akun bank online bisnis sajrone 24 jam
Mulai dagang ing jaban rangkah ing dina sing padha mlebu
Mbayar barang lan layanan ing luar negeri kanthi cepet
Siapke pembayaran domestik lan internasional kanthi 37 mata uang menyang luwih saka 180 negara
Optimisasi arus kas kanthi nampa dana kanthi real-time
Tahan nganti 37 mata uang sing beda ing akun sampeyan
Kertu multi-mata uang kanggo mbayar barang lan layanan nalika ing luar negeri
Akses tarif grosir sing kompetitif kanggo ngowahi mata uang kanthi online
Aplikasi pambayaran aman kasedhiya ing 10 basa

Ndhaptar akun bank online bisnis saiki

Mbesuk Kanggo Pelanggan Spondula

Spondula terus inovasi kanthi nganyari lan ngembangake macem-macem fitur kanthi rutin. Mangkene sing bakal ditindakake pelanggan Spondula.

Ing 12 wulan sabanjure, sing duwe akun bank online Spondula bisa ngarep-arep ndeleng fitur-fitur anyar lan macem ing ngisor iki:

Emas Blockchain

Sampeyan bakal bisa tuku lan adol emas fisik liwat blockchain pribadi. Spondula saiki lagi nggawe fitur anyar sing bakal ngidini para pelanggan mbayar lan nampa emas saka pelanggan Spondula liyane. Sampeyan bakal bisa ngganti emas kanggo mata uang lan mata uang kanggo emas kanthi cepet.

Garis Kredit

Pelanggan uga bakal bisa ndhaptar garis kredit ing akun kasebut ing pasar tartamtu. Fitur garis kredit yaiku kanggo transaksi kertu lan transfer. Mirip karo kertu kredit, garis kredit Spondula bakal menehi 28 dina marang para pelanggan supaya mbayar tagihan saben wulan utawa kena kapentingan. Kanthi nggunakake fitur anyar iki, para pelanggan uga bakal diwenehi tawaran eksklusif saka pengecer sing nyambung menyang Spondula kanggo tuku barang diskon luwih saka 3, 6 lan 12 wulan ragad bunga!

Kode QR

Ora suwe diluncurake, kode QR bakal luwih gampang mbayar barang lan layanan lan utamane saka pihak katelu. Gunakake kode QR kanggo transaksi online lan offline. Pelanggan bakal bisa ngunjungi Agensi Spondula kanggo mbayar dhuwit utawa njupuk dhuwit saka akun.

insurance

Bener, Spondula bakal enggal menehi kesempatan marang para pelanggan kanggo tuku asuransi. Iki bakal ditrapake kanggo lelungan, asuransi omah lan mobil, kanthi pambayaran digawe liwat aplikasi pambayaran lan mung ing pasar tartamtu.

DOWNLOAD APLIKASI KAMI.

register

Kontak.

DAFTAR AKUN.

PERSONAL
Bisnis
Spondula Ltd.
62-66 Deansgate, Manchester, Inggris, M3 2EN
Spondula, UAB
Vilnius, Girulių g. 10-201, Lituania

Utawa takon kita pitakon…

Matur suwun kanggo pesen sampeyan. Wis dikirim.
Ana kesalahan nyoba ngirim pesen sampeyan. Mangga nyoba maneh mengko.

Pakaryan

Yen sampeyan mikir duwe penawaran Spondula, kirim email menyang CV  Jobs@spondula.com

Media.

UNDUH SET LOGO.

Tandha Spondula kalebu jeneng spondula lan logo, uga tembung, frase, gambar utawa sebutan liyane sing ngenali sumber utawa asal saka produk Spondula.

Aja modifikasi tandha utawa gunakake kanthi cara sing mbingungake utawa kanthi cara sing mbingungake Spondula karo merek liyane (kalebu merek sampeyan). Yen sampeyan ora yakin, wenehana hubungi kami liwat press@spondula.com

Download Set Media