Spondula.

APA ITU SPONDULA?

Spondula minangka sing pertama ing saindenging jagad!
Platform perbankan lan Transfer kanggo jagad iki. Ganggu sing normal.
Kanggo individu lan Bisnis.
Saka akun sing gampang dibukak nganti gratis, nganti pengalaman banking lengkap.
Sampeyan bakal entuk kabeh ing Spondula
mbayar

Platform sing ngidini sampeyan mbayar sapa waé kanthi lancar, ing endi wae: dadi babysitter, toko ritel, toko online utawa omah plancongan ing luar negeri. Spondula ngrampungake kabeh lan sampeyan bakal mesthi bakal bisa nemokake solusi sing paling cepet, paling murah lan aman.

nampa

Supaya bisa nampa pembayaran saka ngendi wae kanthi global kanthi cepet lan Mulus nganti 63 mata uang lan ijol kanthi cara sing paling murah, menyang mata uang lokal. Solusi sing sampurna kanggo donya global sing kita urip.

Bank

Sampeyan bakal bisa nahan nganti 63 mata uang
Duwe kertu pembayaran Multi mata uang.

register
Read More

Warta

TUTUP KEPIMPINAN KITA.

register
Read More

Masalahe.

MASALAH BANKING GLOBAL.

KANGGO RETAILER ONLINE

• Sampeyan butuh nganti sewulan kanggo mbukak akun bank anyar kanthi pirang-pirang kunjungan menyang bank.
• Sampeyan angel golek prosesor pembayaran sing ngidini sampeyan miwiti dagang ing dina sing padha.
• Sampeyan kudu ngenteni supaya bisa mbayar prosesor kadang • minggu lan gumantung karo bisnis sampeyan bisa mbutuhake wektu luwih suwe kanthi pambayaran nganti setengah taun.
• Kabutuhan rekening bank lan pembayaran sing kapisah.
• Angel kanggo nglumpukake lan mbayar ing mata uang lokal.
• ijol-ijolan itungan larang.
• Ngenteni transfer mlebu lan metu pirang-pirang dina, saka klien.
• Cara Komplek nglumpukake pembayaran.
• Mahal banget yen nyekel pirang-pirang mata uang ing akun sampeyan ing akun sing mokal.

KANG KLIEN RETAIL

• Sampeyan butuh nganti sewulan kanggo mbukak akun bank anyar kanthi pirang-pirang kunjungan menyang bank.
• Mahal banget kanggo ngirim lan nampa pembayaran global menyang kanca lan sedulur
• Cepet ngirim dhuwit menyang papan sing sampeyan tuku barang saka online lan offline
• Cepet transaksi global karo pengecer online
• Dhuwit larang lan angel kanggo ngganti dhuwit
• Mahal banget yen nyekel pirang-pirang mata uang ing akun sampeyan ing akun sing mokal.
• Mung kertu itungan siji
• Aplikasi cenderung mung nganggo basa Inggris

register
Read More

Solusi Spondula

KANGGO RETAILER ONLINE

• Akun perusahaan bisa dibukak sajrone 24 jam
• Kita nawakake proses perbankan lan pembayaran ing one stop shop
• Pembayaran langsung (ngewangi arus kas) menyang akun sampeyan saka kredit klien liwat Aplikasi Spondula
• Nggawe lan nampa pembayaran domestik lan internasional kanthi 37 mata uang menyang luwih saka 180 negara.
• Tarif mata uang Grosir
• Sederhana gampang kanggo mbukak aplikasi one stop.
• Gratis kanggo mbukak akun mata uang nganti 37 mata uang (kanthi luwih akeh kanggo ditambahake ing taun ngarep)

KANG KLIEN RETAIL

• Bukak akun ing 15 menit
• Gratis kanggo ngirim pembayaran cepet menyang pangguna aplikasi liyane
• Pembayaran instan kanthi online kanggo barang lan jasa
• Tarif mata uang Grosir
• Gratis kanggo mbukak akun mata uang nganti 37 mata uang (kanthi luwih akeh kanggo ditambahake ing taun ngarep)
• Kertu multi-mata uang
• Aplikasi multi basa kanthi 10 basa

register
Read More

Dhewe.

LAYANAN mbesuk.

• Komoditas
• tabungan
• Garis kredit
• Asuransi
• Akusaran Saran (… Ing ngendi Spondula menehi saran sing ora adil lan akurat babagan produk sing paling cocog karo kabutuhan lan target tartamtu para pangguna dudu Spondulas.)

DOWNLOAD APLIKASI KAMI.

register

Kontak.

DAFTAR AKUN.

PERSONAL
Bisnis
Spondula Ltd.
62-66 Deansgate, Manchester, Inggris, M3 2EN
(+ 44) 161 872 0278

Utawa takon kita pitakon…

Matur suwun kanggo pesen sampeyan. Wis dikirim.
Ana kesalahan nyoba ngirim pesen sampeyan. Mangga nyoba maneh mengko.

Pakaryan

Yen sampeyan mikir duwe penawaran Spondula, kirim email menyang CV  Jobs@spondula.com

Media.

UNDUH SET LOGO.

Tandha Spondula kalebu jeneng spondula lan logo, uga tembung, frase, gambar utawa sebutan liyane sing ngenali sumber utawa asal saka produk Spondula.

Aja modifikasi tandha utawa gunakake kanthi cara sing mbingungake utawa kanthi cara sing mbingungake Spondula karo merek liyane (kalebu merek sampeyan). Yen sampeyan ora yakin, wenehana hubungi kami liwat press@spondula.com

Download Set Media